Cautare

61288 de rezultate pentru "abonati din bacau" (9.41 secunde)
Vivre, cel mai mare retailer online de produse home & deco din Romania, va atinge pana la sfarsitul lui 2013 o cifra de afaceri consolidata de 7 milioane euro.
Internet mobil gratuit la metroul bucurestean si de la Vodafone Toti utilizatorii serviciilor de telefonie mobila ai Vodafone, numarul doi pe piata locala de telefonie mobila, au acces gratuit la internet in statiile si tunelurile metroului din Bucuresti incepand de miercuri, 9 noiembrie, a anuntat compania.
Principalii operatori de telefonie mobila din Romania (Orange, Vodafone si Cosmote) au facut retusari fine asupra abonamentelor, asa incat actualii abonati, dar mai ales potentialii clienti, merita sa faca o trecere in revista si sa cantareasca noile oferte.
Dupa piese de succes precum Banii si Nu poti sa ma uiti, care au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube, AMNA colaboreaza din nou cu Dorian Popa si lanseaza Cealalta ea, un single ce are la baza o poveste intre el, ea si cealalta ea.
Daca in sezonul rece suntem "abonati" la viroze, gripa si alte infectii respiratorii, vara ne confruntam mai frecvent cu infectii digestive. ... Ganditi-va ca poate cu o raceala sau cu nasul putin infundat putem merge la serviciu, dar din cauza diareei suntem nevoiti sa ramanem acasa.
Din ce in ce mai multi specialisti informaticieni romani revin in tara, dupa mai multi ani de activitate profesionala prestata pentru alte tari, ne informeaza fericiti reprezentantii Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei (MCTI), precizand ca cei mai multi dintre acestia isi deschid societati in domeniul IT.
In baza acordului companiei cu BRD, ei vor putea plati prin ordine de plata, numerar la ghiseele bancii, direct de pe card - la bancomatele bancii, prin POS-uri la comerciantii acceptanti, prin Internet Banking si prin telefonul fix - daca sunt abonati la serviciul Vocalis.
In acelasi timp, practica impartirea platii intre abonati, intre cel care suna si cel care este sunat.
Digi 24, noul post de stiri din portofoliul RCS & RDS, a fost lansat pe 1 Martie 2012, la ora 19.00, cu stirile prezentate de Adriana Muraru. ... Cu alte cuvinte, RCS & RDS spera ca, prin largirea gamei de televiziuni difuzate, sa castige mai multi abonati.
• Utilizatorii trebuie sa fie abonati la newsletterul zilnic pentru a participa la concurs si la tragerea la sorti. • Castigatorii care nu ofera informatiile solicitate in decurs de 72 de ore din momentul in care sunt anuntati telefonic sau prin email, vor pierde dreptul asupra premiilor castigate!
https://MediaPro.lnk.to/HatzPR 3.000.000 de vizualizari pe YouTube in doar 5 zile de cand a fost lansata si locul 22 in topul Spotify â€" single-ul Hatz”, lansat de catre Dorian Popa, alaturi de Shift”, cucereste internetul si intra in istoria platformelor de streaming din Romania.
Nevoia de comunicare a dus la disperare ieri jde mii de abonati Connex. ... Pana la urma, angajatii Connex nu sunt obligati sa caute in coarnele clientului, dar nici sa-l lase perplex din cauza nesimtirii cu care a fost tratat.
O echipa Euronews a vizitat locurile sacre, care, din pacate, au devenit, in ultima vreme, scena mai multor incidente. ... https://euronews.ro/ Abonati-va la canalul nostru de Youtube:
Potrivit acestuia, cele 58 de localitati care au primit drept de acces la serviciul de distributie a gazelor fac parte din arealul sudic si sud-estic al tarii.
Serviciile de telefonie mobila din Romania numarau, la sfarsitul lui iunie, 11,37 milioane de clienti, cu peste 10% mai mult decat perioada similara a anului trecut. çn acelasi timp, serviciile de telefonie fixa au inregistrat 4,3 milioane de abonati.
James Hubley a mai explicat ca pe masura ce operatorul de telefonie mobila isi va extinde serviciile 3G, RomTelecom va iesi din aceasta afacere, iar cei 21.000 de abonati nu vor mai avea acces la servicii de telecomunicatii.
Compania UPC Astral a lansat ieri, la Galati, un Centru de Relatii cu Clientii care ar trebui saa satisfacaa toate exigentele actualilor sau potentialilor abonati.
De acum, noii abonati Digi TV pot urmari 34 de programe TV, pentru doar zece lei plus TVA, anunta site-ul www.smartnews.ro. ... In plus, la oricare din pachetele alese, clientii vor primi gratuit Pachetul Radio, ce cuprinde sase dintre cele mai ascultate posturi FM.
In prezent, compania ofera serviciul de Internet Clicknet, care foloseste tehnologia ADSL, insumand peste 150.000 de abonati. ... Compania estimeaza ca va compensa aceasta evolutie in 2007 prin veniturile obtinute din servicii de date si de televiziune digitala.
Dintre acestia 67% utilizeaza cartele preplatite, iar 33% (7,5 milioane) sunt utilizatori cu abonament lunar, din care aproximativ 67% reprezinta persoane fizice (5,1 milioane), iar aproximativ o treime sunt persoane juridice (2,4 milioane).Conform raportului ANRCTI in decembrie 2007 se inregistra o crestere cu peste 19% a numarului total de abonati la serviciile de retransmisie a programelor audio vizuale fata de finele anului 2006 crestere datorata in special consolidarii gradului de utilizare a solutiilor alternative la cablu.
google-analytics.com